Yeni Yumuşak Silikon Dayanıklı Eğitim Bardağımızla Tanışın!

29-09-2023 12:34
Yeni Yumuşak Silikon Dayanıklı Eğitim Bardağımızla Tanışın!

Yeni Yumuşak Silikon Dayanıklı Eğitim Bardağımızla Tanışın!

Muhtemelen silikonun birçok ev ürününde kullanıldığını duymuşsunuzdur. Bu harika malzemenin artık bebeklerin dünyasında da ses getirdiğini biliyor muydunuz?

Ve sizin ve bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun ürünler yaratmaktan hoşlandığımız için, Munchkin olarak herkes için hayatı kolaylaştıran bazı yeni silikon ürünler geliştirdik. Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? İşte bilmeniz gerekenler.

Öncelikle... Silikon nedir?

Silikon, sentetik kauçuk ve sentetik plastik polimerler arasında bir tür melezdir. Farklı formlar alabilir ve şekil verilebilir kauçuk benzeri ürünler oluşturmak için kullanılır. Silikon son derece esnek, dayanıklı ve şekil verilebilir bir malzemedir. Yüksek ısıya dayanabilir ve suya dayanıklıdır.

Aynı zamanda plastiğe göre daha sürdürülebilir bir alternatif olduğundan, bu yıl daha çevre dostu seçimler yapmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir.

Yeni Yumuşak Silikonumuz!

Ürün yelpazesinde BPA, BPS ve PVC içermeyen %100 gıda sınıfı silikon kullanılır, bu da küçük çocuğunuzun kullanımının son derece güvenli olduğu anlamına gelir. Ayrıca yumuşak ve dayanıklıdır, bu da bebekler ve küçük çocuklar için mükemmel olduğu ve mutfakta çok işe yarayacağı anlamına gelir.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir olduğundan da bahsetmiş miydik? Ürünlerin her biri küçük çocuğunuzun ve sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda tasarlanmıştır.

Yumuşak Silikon Dayanıklı Eğitim Bardağı 2oz/59ml

Küçücük sevimlinizin dört aylıkken bile açık bir bardak kullanmaya başlayabilirsiniz. Açık bir bardak kullanmak, bebeğinizin dişleri için daha iyi olan emmek yerine yudumlamayı öğrenmelerine yardımcı olur. Sap olmayan bir açık bardağı tutmak, aynı zamanda ince motor becerileri konusunda da yardımcı olur.

Küçük çocuğunuz için dört aylıktan itibaren açık bardak kullanmaya başlayabilirsiniz. Açık bir bardak kullanmak, bebeğinizin emmek yerine yudumlamayı öğrenmesine yardımcı olacaktır; bu da erken yaşlarda dişleri için daha iyidir.
Kulpu olmayan, açık bardağı tutmak, aynı zamanda ince motor becerileri konusunda da yardımcı olur.

Yumuşak Silikon Dayanıklı Eğitim Bardağı 4oz/118ml

Çocuğunuz daha büyüdükçe, açık bardaktan sonra pipetli bardak tanıtmaya başlayabilirsiniz - yine sap olmadan. 4oz/118ml Açık Bardak, 59ml bardaktan daha fazla hacimlidir ancak yine de silikonun tüm ek avantajlarına sahiptir ve büyük dökülmeleri önlemek için kullanışlı bir kapakla gelir.

Yeni silikon bardakların en iyi kısmı nedir? Dayanıklı ve esnek bir malzeme ile yapılmıştır. Bebekleriniz için güvenlidir.

Munchkin olarak silikondan hoşlanıyoruz ve sizin de hoşlanacağınızı düşünüyoruz!


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.