Küçük Çocuğunuz İçin Banyo Zamanını Eğlenceli Hale Getirin!

28-09-2023 22:49
Küçük Çocuğunuz İçin Banyo Zamanını Eğlenceli Hale Getirin!

Küçük Çocuğunuz İçin Banyo Zamanını Eğlenceli Hale Getirin!

Hareketli bir günün sonunda terleyen, yorulan bebekler ve çocuklar rahatlamak için kesinlikle suda biraz köpükle ıslatılmaya ihtiyaç duyarlar. Peki, banyo zamanını nasıl eğlenceli hale getirebilirsiniz?

Bazı bebekler ve çocuklar için, su ve birkaç oyuncak, eğlenceli bir banyo zamanı için ihtiyaç duydukları her şeydir. Diğerleri için suyun görüntüsü banyo zamanı hüznünü getirir. Bebeğiniz banyo zamanı hakkında ne düşünüyor olursa olsun, işte banyoda nasıl eğleneceğinize dair bazı ipuçları.

Bebeğiniz banyo yapmayı sevmiyorsa ne yapmalısınız?

Eğer küçük çocuğunuz banyo zamanını sevmiyorsa, size bir şeylerin ters gittiğini söylüyor olabilir. Soğuk olabilir, banyo suyu çok sıcak olabilir ya da şampuanı hiç sevmiyor olabilir. Ancak yapabileceğiniz birkaç şey var.

İlk olarak, suyun sıcaklığını kontrol etmelisiniz. Bu sıcaklık 37 ila 38°C arasında olmalıdır. Suyun çok sıcak olması küçük çocuğunuzun yanmasına neden olabilirken, soğuk olan da çocuğunuz için "çok soğuk” olacaktır. Suyun sıcaklığını test etmek için dirseğinizi kullanmak iyi bir yol olabilir ya da emin olamazsanız suyun sıcaklığını ölçecek termometre ve ya bu işe yarayan banyo oyuncakları tercih edebilirsiniz.

İkinci olarak, onları suya hafifçe indirerek suya alıştırmaya çalışın. Elinizi kalçalarının altına koyun ve kollarından tutarak yavaşça suya indirin. Sürekli olarak onların üzerinde bir eliniz olsun, böylece paniğe kapılmalarına gerek kalmaz. Ve son olarak bunu eğlenceli hale getirmeye çalışın.

Banyo zamanını nasıl eğlenceli hale getirirsiniz: Başlamak için 8 iyi fikir!

İster sudan korkan bir bebeğiniz, ister banyo yapmayı seven küçük bir çocuğunuz olsun. Burada küvette eğlenmek için bazı harika fikirler var.

1. Suya biraz renk ekleyin

Suda biraz renk, banyo zamanınızı anında başka bir seviyeye taşır. Su, meraklı minikler için daha da ilgi çekici hale gelir. Rengin gözlerinin önünde değiştiğini izleyen minikler için, bu hem eğlenceli hem de eğitici olabilir. Munchkin Nemlendirici Banyo Bombaları işte tam olarak bunu yapar.

 

2. Duvarlara çizim yapın

Bu, duvarlara her şeyi çizme isteği olan çocuklar için mükemmeldir. Onları teşvik etmek için kolayca yıkanabilecekleri küvetten daha iyi bir yer var mı? Bu onların ince motor becerilerine yardımcı olur ve yaratıcılığı da teşvik eder. Temizlemesi kolay, banyo boya kalemleri idealdir.

3. Eğlenceli bir hayal oyunu yaratın

Yine bu, maceralara meraklı çocuklar için mükemmeldir. Küvetiniz okyanusları aşan bir korsan gemisi veya uzak diyarlara yolculuk eden bir tekne olabilir mi? Hayal oyunları, miniklerinizin hayal gücünü ateşleyebilir ve onlar için eğlenceli ve heyecan verici bir ortam yaratabilir.

 

4. Islanırken şarkı söyleyin

Banyo zamanı konusunda biraz kararsız olan bebekler için idealdir. Şarkı söylemek, zihinlerini mevcut görevden uzaklaştırır ve onları rahatlatıp sakinleştirir. Ve kim bilir, favori şarkılarınız belki de onların bebekken banyo rutininin bir parçası olabilir. Müzikli banyo oyuncaklarını da bu banyo sürecine ekleyebilirsiniz.

5. Oyuncaklar, oyuncaklar, oyuncaklar

Banyo oyuncakları her zaman banyo zamanını eğlenceli hale getirmenin harika bir yoludur. Ve işin içinde su kullanmakla ilgilidir. Ve önemli olan suyu kendi avantajınıza kullanmaktır. Banyo Fışkırtmaları basit ve eğlenceli bir çözümdür, sonuçta hangi bebek fışkırtmaktan hoşlanmaz?

Sevimli Penguen suyun üzerinde yüzerken, aynı zamanda banyoda daha fazla endişeli bebekler için harika bir arkadaş olacaktır. Ayrıca Suda Batmayan Banyo Oyuncakları ile dikkatlerini dağıtabilirsiniz.

6. Banyoya biraz bilim getirin

Meraklı küçük zihinler için, banyo zamanı küvette bazı basit bilim deneyleri yapmak için mükemmel bir zamandır. Onları küvette düşünmeye teşvik edecektir. Bu Şelale Banyo Oyuncakları,12 ay ve üzeri çocuklar için idealdir - oyuncak bardaklar vantuzlarla kolayca duvara yapışır, bu da onları istediğiniz gibi sıralayabileceğiniz anlamına gelir.

Banyo bombaları Renk Karıştırma Hunisi ile bilim sevgisini teşvik etmek için asla erken değildir. Banyo oyuncağımız, üç yaş ve üzeri çocuklar için yalnızca suya biraz renk katmakla kalmıyor, aynı zamanda yaratıcı oyunu teşvik ediyor ve el-göz koordinasyonunu geliştiriyor. Aynı zamanda etki ve tepki gibi STEM ilkelerine de harika bir giriş niteliğindedir.

 

7. Parlamasına izin verin

Banyoda ışıkları söndürüp, karanlıkta parlayan oyuncaklarla oynamak gibisi yoktur. Banyo zamanı için harika ve heyecanlı bir etkinlik. Yıldız Temalı Karanlıkta Parlayan banyo oyuncakları ile bir yıldızı bir ağda yakalayabilirler.

 

8. Basit tutun!

Bazen eski yöntemler gerçekten iyidir, yani banyo zamanında eğlenmek gerçekten çok basit olabilir.
Küveti köpüklerle doldurmak her zaman çocukları heyecanlandıran bir olaydır. Banyo köpükleri ile oynamak, köpük yapacak banyo oyuncaklarını daha dâhil etmek işinizi kolaylaştırıp, basitleştirir.

Bebeğinizi durularken kullandığınız maşrapalarda doldurma ve dökme için eğlenceli bir oyuncak haline gelebilir. Munchkin Maşrapayumuşak kenarları, sağlam ve tutması kolay sap tasarımı ile hem sizin kullanımınız için hem de çocuğunuzun rahatça oynayabilmesi için uygundur.

 

Bebeğinizi bebek banyosundan ne zaman çıkarmanız gerekir?

Çoğu bebek yaklaşık altı aylıkken bebek banyo küvetlerine sığmayacaktır. Büyük banyo küvetlerine geçişi kolaylaştırmak için, banyoda güvende kalarak oturmalarına olanak tanıyan vakumlu bebek banyo koltuğu veya taburesi kullanabilirsiniz. Daha sonra zamanı geldiğinde daha rahat ve özgürce banyoda hareket edebilirler.

Doğru oyuncaklar, oyunlar ve deneylerle banyo zamanının her zaman eğlenceli olmasını sağlayabilirsiniz. Daha fazla Munchkin banyo oyuncakları ve aksesuarlarına göz atın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.