Munchkin Çevre Dostu Ürünler ve Sürdürülebilirlik 2023 Global Özeti

04-03-2024 17:37
Munchkin Çevre Dostu Ürünler ve Sürdürülebilirlik 2023 Global Özeti

Munchkin olarak, gezegeni iyileştiren ve hayvanların ve insanların yaşamlarını geliştiren girişimleri ve organizasyonları desteklemenin, çevresel mücadelenin yalnızca bir kısmı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, sürekli olarak iç çalışmalarımızı gözden geçiriyor ve sera gazı emisyonlarını azaltmanın ve atığı azaltmanın yollarını bulmak için ürünlerimizi, ambalajlarımızı ve prosedürlerimizi geliştiriyoruz.

Geçtiğimiz yıl, pencere kutularımızın tasarımını geliştirdik ve plastik pencerelerin kağıt üzerindeki tasarımını sonlandırdık. Bu küçük değişiklik sayesinde, ambalajların geri dönüşümünü kolaylaştırırken, depolama alanlarında daha az plastik kullanımını sağlamış olduk. Aynı zamanda, geri dönüştürülmüş içeriğe sahip malzemeler kullanmaya başladık.

Bu yıl, belirli banyo oyuncakları kategorisinde ambalajı %30 oranında geri dönüştürülmüş polietilen tereftalat veya PET kullanılarak yaptık. Bu adım doğrultusunda, çocuklar için ilk plastik alternatifi olan bambu bardak ve  tabak gibi ürünlerimizi piyasaya sürdük.

Peki neden Bambu? Bu mucizevi bitkinin özelliklerine gelince; bu bitki, Dünya'daki en hızlı büyüyen bitkidir ve günde bir metreye kadar büyüyebilir! Ayrıca, çeliğe göre daha fazla kas içerir ve yılda 12 ton C02 emer. Bu nedenle, bambu ürünlerimizi paketlemek için %100 kağıt tabanlı ambalajlar ve neredeyse %70 geri dönüştürülmüş içerik kullandık.

 Munchkin olarak, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz. Gezegenimiz ve içinde yaşayan tüm canlılar için sürdürülebilirlik ve sorumluluk değerlerimizle uyumlu bir şekilde üretim ve işletme yapmanın önemini biliyor ve bu doğrultuda ilerlemeye devam ediyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.